GEOMETRİK DESENLİ GERGİ TAVAN İLE MODERNİZME GEÇİŞ

GEOMETRİK DESENLİ GERGİ TAVAN İLE MODERNİZME GEÇİŞ

MMYaşam alanlarınızda modernizme geçiş yapmak için , geometrik şekilleri her alanda kullanarak işe başlayabilirsiniz. Modern dünyanın yaşam biçimi  , minimal tarz ile evlere de taşınmıştır. Geometrik akımı,  minimal,  modern ve şehirli bir görünümün vazgeçilmezlerindendir.

Geometrik desenli gergi tavan ürünleri ile , ev yada ofislerinizin duvar ve tavanlarını belirgenleştirerek , iddialı bir dekorasyona imza atabilirsiniz. Renkli geometrik desenler  ile dinamik ve eğlenceli , sade renklerden seçilecek geometrik desenler ile de daha sakin bir konsept oluşturabilirsiniz.

Mekana derinlik kazandıran  geometrik ve üç boyutlu desenler, gergi tavan modelleri üzerinde özgürce denenebilir. Üç boyut etkisi tavandan verildiğinde, mekanlar olduğundan daha geniş ve derin görünecektir. Gergi tavanlarda  üç boyutlu görünümün aydınlatma ile birlikte kullanılması , daha göz alıcı sonuçlar verecektir.

Bunların yanı sıra , otantik bir görünüm sağlayan   Osmanlı desenlerinin geometrik formlarından  yararlanılarak ,modern ve etnik bir görünüm yakalanabilir.  İslam sanat ve mimarisinin en etkin görsel ifade biçimi olan desenlerin ihtişamı, tesadüfen oluşmuş bir güzellik değildir. Bu sanatın ustaları, gösterişli  geometrik kompozisyonlar oluşturabilmek için geleneksel ölçüm yöntemleri kullanmışlardır.

Geometrik desenlerin , gergi tavan ürünleri ile birleşmesi,  güzellikleri açısından harikulade, uygulama açısından ise ilham vericidir.