Hastalıkta Sağlıkta

Hastalıkta Sağlıkta

Uzun ve yorucu tedavi gerektiren hastalıklarla karşılaşmamanızı umuyoruz. Hastalık psikolojisinin insanı ne denli yıprattığını ve bu sürecin olabilecek en konforlu şekilde geçirilmesi gerektiğinin bilincinde olarak , hasta odalarında gergi tavan uygulamaları yapıyoruz.

Bazen uzun süren diş tedavileri için , dişçi koltuğunun hemen üzerinde , hastanın tedavi süresince , bulunmak zorunda olduğu pozisyonun görüş açısına, özel bir görsel seçerek , ilaç kokan sıkıcı klinik ortamlarını , daha sevilir hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dişçi koltuğu , potansiyel olarak her insanın korktuğu bir yerdir. Bulunmak zorunda olduğunuz ortamın ,hasta konforu düşünülerek tasarlanmış olması hasta psikolojisi açısından gayet olumlu karşılanır.
Tomografi odaları gibi uzun süreli vakit geçirilen teşhis odalarında, kemoterapi tedavisi gibi hem uzun hem de meşakkatli tedavi sürecinde hasta odalarında kullanılan gergi tavan ürünlerine ait görseller , genellikle insanın kendini iyi hissettiği doğadan seçilir. Hasta yatağında , doğanın içinde gibi hissetmesi hasta psikolojisi için son derece keyiflidir.

 

Aynı konsept çocuk doktorları için de tercih edilebilir. Klinikte kullanılacak görseller, çocuğun hayal dünyasına hitap eden , bir çizgi film karakteri olabilir.

Hedefimiz öncelikli olarak insandır. İnsan psikolojsine hitap eden hertürlü ortamı , kendi işimizle entegre ederek kullanıma sunuyoruz.

Bulunmaktan keyif almayacağımız ortamları , daha yaşanır hale getirmek , hayatı kolaylaştırmaktır.
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte gergi tavan sistemleri de gelişti… Hastane, muayenehane, klinik ve laboratuvar gibi iyi aydınlatılması gereken ve Hijyenin önemli olduğu alanlarda uygulanabilecek en iyi uygulamalardan biridir