Okul Labaratuvarından Bilim Kurgu Dünyasına

Okul Labaratuvarından Bilim Kurgu Dünyasına

Geleceğin mimarları çocuklar..
Gergi tavan ile gökyüzüne bir pencere açın , düşünmek için tavana bakan küçük gözler , karşılarında galaksinin büyülü dünyasını görsün.

Okul labartuvarların da , çocukların hayal dünyasını genişletecek , kendilerini sıradan bir okul labaratuvarın da değil de , bilim kurgu dünyasının içinde hissettirecek , o küçük dünyasına masal dünyasının kapısını aralayacak ortamlar hazırlıyoruz.

Çocuklara Kreatif ve özgün düşünme gücü ,geniş bir hayal dünyası sunmak için , mekanların konseptini yaparken , geleceğe yaptığımız yatırımın bilinciyle hareket ediyoruz.

Gergi tavan uygulamasında, standartın üzerinde gergi tavan havuzu hazırlanmış ,gezegen görselli gergi malzemesi , havuzun daha iç noktasında uygulanarak , üç boyutlu görüntü sağlanmıştır.

Çocuklardan aldığımız ilhamla , gergi tavan uygulamalarının , hayal gücümüzle sınırlı olduğunu biliyoruz. Her forma giren malzeme , eşsiz tasarımlar için sınırsız avantajlar sağlıyor.

Aynı konsept, konut tipi uygulamalarda, özellikle çocuk ve yatak odalarında kullanılabilir. Galaksinin büyülü dünyası , insanın evren içinde bulunduğu noktayı sorgulaması şüphesiz kreatif düşüncenin kapılarını aralıyor. Yaşam alanlarınızın mimarı olmanız artık imkansız değil.