Gergi Tavan Dekorasyon

Gergi Tavan Dekorasyon

Bir koltuğun yerini değiştirin, duvardaki tabloları çoğaltın, perdelerin bağcıklarını çözün, birkaç adet canlı bitki edinin, gereksiz toz toplayan bibloları kaldırarak ortamı ferahlatın, ufak dokunuşlarla mekanınızı daha yaşanabilir hale getirmenin keyfini sürün..

Yenilenmesi gereken bir tavanınız varsa yada değişiklik istediğiniz bir köşe, aydınlatmasını beğenmediğiniz ve çok fazla ışık almayan bir odanız varsa, tercih etmeniz gereken muhteşem bir dekorasyon ürünü olan gergi tavanların, sınırsız dünyasına göz atmanızı öneririz.

Salonda yemek masasının üzerine uygulanacak, transparan yada dijital baskılı bir gergi tavan, yemek alanınızda muhteşem bir aydınlatma sağlayacak, yemek alanınızda verdiği ışıltıyla bir bütün oluşturacaktır.

Oturma alanlarında kullanılacak lake yada aydınlatmalı ürünler, mekanlarınızın şıklığına şıklık katacak, farklılığınızı ortaya koymanızı sağlayacaktır.

Lake gergi tavan ile ortamda sağlanacak olan derinlik hissinin yanısıra, kullanacağınız spot yada şık bir avize ile elde edilen simetrik görüntü mekanınızı olduğundan daha geniş gösterecektir.